Nový prístup k hodnoteniu investičných projektov - Bosáková, Lucia
V súčasnosti existujú dva hlavné prístupy k hodnoteniu investičných projektov - ekonomický prístup a prístup trvalo udržateľného rozvoja. Príspevok prináša pohľad na prístup trvalo udržateľného rozvoja, vrátane predstavenia jeho najčastejšie využívaných metód hodnotenia investičných projektov. Index udržateľnosti. Modely DEA.