Intelektuální pozvednutí řízení podniků - Jirásek, Jaroslav A.
Problematika zaostávania riadenia za potrebami doby. Zapojenie intelektuálnych síl do trhového uvažovania a rozhodovania. Výskum a vývoj v podnikoch. Príležitosti a problémy. Schody k prestavbe manažmentu. Vedecká prestavba podniku.