Vzdelávanie tímov ako prostriedok vzdelávania efektívnej činnosti tímu v organizácii - Grenčíková, Adriana
Problematika tímového vzdelávania, ktoré sa zameriava hlavne na formovanie vzťahov a atmosféry v tíme. Vzdelávacie programy zamerané týmto smerom by mali odpovedať povinnostiam a zodpovednostiam jednotlivých účastníkov, musia podporovať podnikové ciele a odrážať hodnoty, ktoré chce organizácia zaviesť alebo posilniť.