Čo spôsobuje, že sa zamestnanci cítia nedocenení - Bleyová, Dagmar
Praktiky a dôvody spôsobujúce nedocenenosť zamestnancov. Zvyšovanie zručností a individuálny plán odborného rastu. Kultúra a hierarchia pracovných procesov. Prosperujúce pracovné podmienky. Informovanosť a spätná väzba.