Radomír Szabó špecifiká riadenia brigádnikov - Bleyová, Dagmar
Rozhovor s Ing. Radomírom Szabóom, konateľom spoločností burzabrigád.sk, s.r.o. a Avec Slovakia, s.r.o., zaoberajúcich sa sprostredkovaním krátkodobej pracovnej sily.