Dohoda o voľnom obchode niektorých krajín Južnej Ázie - Károlyiová, Ľubomíra
Dňa 8.decembra 1985 založili niektoré krajiny Južnej Ázie Organizáciu Združenie krajín Južnej Ázie pre regionálnu spoluprácu – South Asian Association for regional cooperation / SAARC/. Členmi tohto združenia sa stali: Bangladéš, Bhután, India, Maldivská republika, Nepál, Pakistán a Sri Lanka. Informácia o cieľoch tohto združenia.