Strategické řízení podniků - Havlíček, Karel
Fázy strategického riadenia. Vlastnícka (podnikateľská) stratégia. Podniková (korporátna) stratégia. Manažérska (funkčná) stratégia. Strategický plán. Tvorba strategického plánu. Príklady manažérskych strategických cieľov.