Ako riadiť zamestnancov vo veku svojich rodičov - Bleyová, Dagmar
Vedenie a riadenie starších, skúsenejších zamestnancov. Zamestnávanie starších ľudí, vnútorná motivácia a samostatnosť pri plnení úloh. Pravidlá vzájomnej spolupráce v kolektíve ľudí vo veku svojich rodičov.