Aký má byť dobrý lektor - Prodaj, Martin
Tréningová, obsahová a školiteľská činnosť lektora. Práca pre vzdelávaciu agentúru alebo práca freelancera. Odborné a sociálne kompetencie lektora. Informácie typu "hard skills" alebo "soft skills".