Najlepší príklad zlatého spotu - Mišún, Juraj, 1978-
Propagácia mobilných operátorov prostredníctvom reklamných spotov. Exkluzívne ukážky filmov a spolupráca mobilných operátorov s filmovými štúdiami. Aktívne využívanie služieb a konkurencia.