Vplyv globálnej hospodárskej krízy na trh práce v SR - Ivanová, Eva
Pojem trh práce. Prejavy hospodárskej krízy na trhu prace SR. Základné charakteristiky trhu práce v SR. Vplyv krízy na ekonomiku SR s dôrazom na trh práce v kontexte európskeho trhu práce. Vývoj miery nezamestnanosti v EÚ. Dopady hospodárskej krízy na vývoj HDP v SR.