Znalosti - (ne)skutočný kapitál firiem - Uriga, Ján
Úloha znalostného manažmentu vo firmách. Zručnosti zamestnancov ako efektívny zdroj znalostného kapitálu. Nástroje riadenia v meniacich sa podmienkach. Oblasti a ciele znalostného manažmentu.