Ako využiť franchising v podnikaní - Milecová, Miroslava
Franchising ako osvedčená koncepcia podnikania. Význam a pôvod franchisingu. Ako začať s franchisingovým podnikaním. Vzájomná spolupráca a franchisingová zmluva. Výhody a nevýhody franchisingu.