Zmeny v štrukúre pracovných miest na regionálnom trhu práce - Koľveková, Gabriela
Popis vývoja indikátorov trhu práce a výsledky pilotného dotazníkového prieskumu v oblasti regionálneho trhu práce s aspektom vedomostnej ekonomiky, ktorá by mohla byť pomocou pri riešení hospodárskej krízy po roku 2008. Definovanie zmien v štruktúre pracovných miest, ktoré by mali byť východiskom pre zlepšenie situácie v oblasti zamestnanosti v regióne.