Rámec regionálnej politiky EÚ - Kordoš, Marcel
Začiatky regionálnej politiky v Európe. Výdavky na štrukturálne fondy a kohézny fond. Európsky fond regionálneho rozvoja. Európsky sociálny fond. Nevyhnutnosť regionálnej politiky. Politika udržateľného rozvoja.