Flexibilita trhu práce v podmienkach znalostnej ekonomiky - Strunz, Herbert
Poznatková ekonomika a jej vplyv na hospodársky rozvoj. Flexibilné formy zamestnávania a konkurencieschopnosť podnikov v novej ekonomike.