Integracionnyje processy v obrazovanii. Opyt Jevropy - Strelková, Katarína
Integračné procesy vo vzdelávaní v Európe. Medzinárodné študijné programy - Erazmus, Tempus, Socrates, Lingua, Leonardo da Vinci, Erazmus Mundus. Bolonská deklarácia. Hlavné ciele reformy vysokoškolského vzdelávania v krajinách EÚ. Slovenská republika ako jeden zo signatárov Bolonského procesu. Výučba cudzích jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave.