Impact of user fees in health care system on health care consumption - Krůtilová, Veronika
Zdravotná starostlivosť v Českej republike. Zmena v spotrebe zdravotnej starostlivosti v dôsledku zavedenia poplatkov za služby spojené s poskytovaním zdravotnej starostlivosti. Ilustratívne príklady.