Nekonvenčná menová politika Eurosystému musí zvládnuť aj dlhovú krízu - Kotlebová, Jana, 1969-
Menový vývoj v eurozóne. Makroekonomická prognóza eurozóny. Vzájomný vzťah medzi vývojom HDP, inflácie a sadzbou hlavných refinančných operácií. Dopyt po peniazoch v eurozóne. Vývoj vo verejných financiách krajín eurozóny. Problém dlhovej krízy.