Harmonizácia verzus konkurencia Európskej únie v oblasti daní - Schultzová, Anna
Pojem harmonizácia. Daňová harmonizácia a konkurencia. Spoločné postupy členských štátov v oblasti priamych daní - výber. Harmonizácia štátov EÚ v oblasti nepriamych daní - výber. Sadzby DPH v členských štátoch EÚ 27 v roku 2010.