K vybraným otázkam dôchodkových reforiem v krajinách OECD - Rievajová, Eva
Nevyhnutnosť reformovať dôchodkové systémy. Demografické východiská. Modifikácia veku odchodu do dôchodku. Dôchodkový vek v krajinách OECD počas rokov 1960-2050. Očakávaná dĺžka života. Porovnanie verejných výdavkov na dôchodkové systémy v krajinách OECD. Adekvátna výška dôchodku.