Reformy dôchodkových systémov - Škrovánková, Lea, 1954-
Analýza vývoja dôchodkového systému v SR. Faktory ovplyvňujúce fungovanie systému v SR. Čilská reforma dôchodkového zabezpečenia. Reformy dôchodkových systémov v európskych krajinách. Reforma dôchodkového systému v SR.