Vzťah medzi čistou súčasnou hodnotou a ekonomickou pridanou hodnotou - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Metóda čistej súčasnej hodnoty (Net present value, NPV). Stanovenie čistej súčasnej hodnoty. Matematické vyjadrenie a grafické znázornenie vzťahu NPV a EVA.