Poistný trh krajín Vyšehradskej štvorky - Drugdová, Barbora
Poistný trh a jeho vymedzenie. Komparácia a analýza vývoja vybraných ukazovateľov poistného trhu v krajinách V4. Investičná aktivita v krajinách V4.