Hviezdičiek, koľko len chcete - Jurinová, Martina
Klasifikácia ubytovacích zariadení upravená vyhláškou Ministerstva hospodárstva z r. 2008. Právomoc Slovenskej obchodnej inšpekcie kontrolovať splnenie vyhlášky. Žiadna autorita nemá právo odňať ubytovaciemu zariadeniu hviezdičky. Fungovanie samoregulácie v zahraničí. Chýbajúca samoregulácia na Slovensku. Nový trend v hotelierstve - neoznačovať hotely hviezdičkami.