Innovation performance of czech regions - Žítek, Vladimír
Kľúčová úloha inovácií v súčasnej globalizovanej svetovej ekonomike. Metódy hodnotenia inovačnej výkonnosti. Inovačný index. Porovnanie regiónov Českej republiky podľa inovačnej výkonnosti.