Posolstvo encykliky Jana Pavla II. Laborem exercens pre súčasnú dobu - Vongrej, Marián
Človek a práca. Konflikt medzi prácou a kapitálom. Pápežské encykliky ako najvýznamnejšie cirkevné dokumenty. Ecyklika Laborem exercens.