Najdrahšie značky sveta - Badenhausen, Kurt
Najhodnotnejšie značky sveta vybrané z viac ako sto firiem, ktoré vo svojich odvetviach patria k lídrom. Značky boli oceňované podľa ziskov, ktoré dosahovali za posledné tri roky. V rebríčku je asi 30 percent značiek z oblasti technológií, z geografického hľadiska dominujú firmy z USA. Dvadsať najhodnotnejších značiek, medzi ktorými na prvom mieste je Apple.