[Dopad globalizačných a integračných procesov na poistný trh v Slovenskej republike ] - Péliová, Jana, 1976-
Recenzia na mongrafiu, ktorá sa zaoberá dopadom integračných a globalizačných procesov na rôzne aspekty poistného trhu v podmienkach SR, ako aj v interakcii so susednými krajinami a aj v globálnom prostredí.