[Vplyv kohéznej politiky Európskej únie na konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky] - Beličková, Kornélia, 1966-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá podáva výklad problematiky súčasného stavu politiky solidarity, ktorá sa nazýva kohéznu politikou, a to z pohľadu vybraných oblastí verejného sektora, ktoré sú kohéznou politikou ovplyvnené.