Úroveň marketingových inovácií v spracovateľskom priemysle SR - Hičák, Štefan, 1983-
Pojem inovácia. Príspevok sa venuje jednému zo štyroch druhov inovácií - marketingovým inováciám a ich úrovni v spracovateľskom priemysle SR. Typy zavádzaných marketingových metód. Úroveň marketingových inovácií je v rámci spracovateľského priemyslu nízka.