Štýly vedenia podľa situácie ovplyvňujúcej rozhodovanie vedúceho - Hudáková, Ivana, 1976-
Štýly vedenia podľa správania pri vedení ľudí, podľa situačného modelu správania vedúcich, podľa stanovovania cieľov podriadeným, podľa zrelosti podriadených, podľa vhodnosti pre určité okolnosti.