Použitie vektorov autoregresného modelu na určenie prognózy dovozu tovarov a služieb do Slovenskej republiky - Ďurka, Peter
Tvorba makroekonomického modelu, ktorý je z metodologického hľadiska založený na princípoch vektorovo autoregresných (VAR) modelov a jeho využitie na generovanie prognózy dovozu SR.