Verejné obstarávanie v podmienkach školy úvod do problematiky - Púček, Ľubomír
Verejné obstarávanie, pravidlá a postupy stanovené zákonom. Právna úprava verejného obstarávania v Slovenskej republike. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2004/17/ES a 2004/18/ES z 31. marca 2004 o koordinácii postupov pri zadávaní verejných zákaziek.