Komparatívna analýza ekonomického rastu transformujúcich sa krajín metodológiou SFA - Furková, Andrea, 1975-
Výskum úspešnosti procesu transformácie vybraných postkomunistických krajín strednej a východnej Európy, ich ekonomickej výkonnosti v zmysle technickej efektívnosti a hľadanie možných zdrojov technickej neefektívnosti krajín.