Princípy trhovo-konzistentného ohodnocovania technických rezerv v poisťovni - Knošková, Natália
Základné princípy trhovo-konzistentného ohodnocovania. Hedgovateľné a nehedgovateľné riziká. Vplyv dane na trhovo-konzistentné valuácie.