Napětí na trzích dluhopisů mění svět financí - Machala, Karel
Pohľad investorov na celosvetový trh s dlhopismi. Situácia na trhu s dlhopismi za posledné roky. Emitovanie dlhopisov a inflačná špirála. Úvery namiesto financovania deficitov. Európska únia a peňažná zásoba.