Zníženie hodnoty majetku určeného na zabezpečenie príjmov v kontexte medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor - Kršeková, Marianna
Spracovanie poznatkov o riešení špecifických problémov účtovníctva subjektov verejného sektora, kontrétne výsledky analýzy postupov, ktoré subjekt verejného sektora použije pri identifikovaní majetku určeného na zabezpečenie príjmov, ktorý má zníženú hodnotu, stanovení indikátorov, ktoré nazančujú, že hodnota majetku určeného na zabezpečenie príjmov sa mohla znížiť, stanovenia východísk na určenie spätne získanej hodnoty daného majetku, určenia spôsobu vykazovania straty zo zníženia hodnoty daného majetku.