6 sigma procesný manažment kvality so softvérovým modelovaním a simuláciami - Horníková, Adriana
Metodológia šesť sigma. Lean manažment. iGrafx - softvérový nástroj pre zobrazovanie a riadenie kvality podnikových procesov s doplňujúcimi možnosťami. Organigram. Procesný diagram. Možnosti modelovania procesov. Simulácie. Procesný manažment vo fiktívnom podniku.