Webové stránky vidieckych obcí Slovenska kvantitatívne zmeny v čase a priestore - Székely, Vladimír
Zmapovanie existencie webových stránok vidieckych obcí Slovenska, ich obsahová analýza. Identifikácia faktorov napomáhajúcich obciam presadiť sa v konkurenčnom prostredí.