Basel III může pozitivně ovlivnit řízení bank - Laušmanová, Monika
Dopad novej regulácie Basel III na český bankový trh. Riadenie rizík, kapitálu, ziskovosti a výkonnosti bánk. Hlavné opatrenia a ciele smernice Basel III. Kultúra a efektivita riadenia.