Riziková a rezervotvorná časť poistného - Littvová, Zuzana
Poistné v produktoch životného poistenia. Riziková a rezervotvorná časť netto poistného v poistení pre prípad smrti. Riziková a rezervotvorná časť netto poistného v poistení pre prípad dožitia. Riziková a rezervotvorná časť netto poistného v zmiešanom životnom poistení. Ilustračné príklady.