Priestorové aspekty čerpania štrukturálnych fondov v Nitrianskom samosprávnom kraji v rokoch 2004-2006 - Kramáreková, Hilda
Niektoré okresy NSK sú zaraďované k regiónu chudoby, tiahnucemu sa od juhovýchodu k severovýchodu Slovenska. Analýza čerpania finančných prostriedkov v tomto kraji naznačuje, že mnohé mestá a vidiecke obce boli úspešné. Úlohou programovacieho obdobia 2004-2006 bolo pripraviť regionálne štruktúry na nové programovacie obdobie 2007-2013.