Hodnotenie investičných projektov - Bosáková, Lucia
Každý podnik je nútený neustále investovať. Investovanie sa nezaobíde bez investičného projektu. Investovanie a investičné projekty. Kritériá hodnotenia investičných projektov. Ekonomický prístup k hodnoteniu investičných projektov. Metódy hodnotenia investičných projektov. Prístup trvalo udržateľného rozvoja k hodnoteniu investičných projektov.