Účetní změny: IFRS a konsolidace poznámky k novele zákona o účetníctví a prováděcí vyhlášky 501/2002 Sb. - Kříž, Petr
Účtovné predpisy bánk a finančných inštitúcií podľa Medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva. Novela zákona podľa IFRS v českom účtovnom systéme finančných inštitúcií. Rozsah účinnosti vyhlášky.