Data jako základ pro efektivní risk management - Augusta, Jindřich
Riadenie rizík a oblasť informačných technológií. Základná klasifikácia úloh v oblasti riadenia rizík. Zber dát a efektívne rozhodovanie. Správa portfólia, vymáhanie pohľadávok a tvorba rezerv. Spolupráca IT s risk managementom.