Osobitné postavenie malých a stredných podnikov v oblasti účtovníctva a zdaňovania - Králik, Peter
Vymedzenie malých a stredných podnikov. Malé a stredné podniky a účtovníctvo. Prehľad sekcií obsiahnutých v štandarde IFRS pre SME. Osobitný prístup k zdaňovaniu malých a stredných podnikov vo vybraných štátoch.