Pozitíva a negatíva regulácie prirodzených monopolov - Michalcová, Zuzana, 1984-
Definícia základných pojmov týkajúcich sa nedokonalej konkurencie ako je monopol, prirodzený monopol a ich regulácia. Pozitíva a negatíva regulácie prirodzených monopolov. Nástroje a metódy regulácie, ktoré zabezpečia transparentný a nediskriminačný výkon činností a pravidiel hospodárskej súťaže.