Ekonomická hodnota dobrovoľníctva ako spoločenského fenoménu - Cintulová, Lucia
Vyjadrenie ceny dobrovoľníckej práce ako prirodzenej súčasti spoločenského diania. Nejednotný prístup merania a neakceptácia hodnoty dobrovoľníctva zo strany štátnej moci. Prínos dobrovoľníctva pre neziskové organizácie, komunitu, klientov či samotných dobrovoľníkov.