Najčastejšie chyby v procese prípravy verejného obstarávania - Cretnik, Petra
Vymedzenie najčastejších chýb obstarávateľov v procese zadávania verejných zákaziek. Verejná zákazka a zadávacie konanie. Rozlíšenie chýb na systémové a nesystémové. Zhodnoteniu ich vplyvu na súťažný proces.